Clinics t.b.v. deelname 37e Drenthe loopfestijn 2022

Inschrijving voor de clinics om te trainen voor het 37e Drenthe Loopfestijn op zondag 22 mei 2022 in Klazienaveen.

Voor leden EN niet-leden van Loopgroep Klazienaveen worden clinics gegeven om mee te kunnen doen aan het Drenthe Loopfestijn. De clinics worden georganiseerd voor 2 doelgroepen:

  • 5 Kilometer hardlopen op het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen op 22 mei. Je wilt beginnen met hardlopen maar weet nog niet goed hoe, of je hebt vroeger hardgelopen maar moet weer van voren af aan beginnen. Dan is deze clinic geknipt voor jou en kun je stralen op 22 mei
  • 10 Kilometer of de halve marathon lopen op het Drenthe Loopfestijn op 22 mei. Voorwaarde om mee te doen aan deze clinic: Je kunt al 5 km hardlopen of minimaal een half uur achtereen hardlopen.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer word je vanaf zondag 27 februari in 12 weken klaargestoomd om jouw doel te bereiken.

Programma:

  • 5 kilometer: De clinics ter voorbereiding op de 5 kilometer worden gehouden op maandag- en woensdagavond om 19.00 uur. Daarnaast geeft de trainer je een opdracht die je zelf in het weekend kunt uitvoeren. Start voor deze groep op maandagavond 28 februari om 19:00 uur op de hardloopbaan aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. De training duurt ca. 1 uur.
  • 10 kilometer / halve marathon: De trainingen vinden plaats op de reguliere trainingstijden op de dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur en starten altijd vanaf de hardloopbaan van Loopgroep Klazienaveen aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. Op zondag 27 februari start de training om 09.00 uur. De locatie wordt van tevoren doorgegeven. De eerste is vanaf de Welkomsbrug.

De trainingen duren 1 tot 1,5 uur.

Kosten:

  • Voor leden van Loopgroep Klazienaveen is deelname gratis. Schrijf je wel in via onderstaand formulier!
  • Voor niet-leden bedragen de kosten € 35,- voor de 5 kilometer groep
  • Voor niet-leden bedragen de kosten € 50,- voor de 10 kilometer / halve marathongroep.

Overigens kun je voor € 7,50 per maand al lid worden van Loopgroep Klazienaveen.

Met het aanmelden voor de clinic via onderstaand formulier geef je toestemming het verschuldigde bedrag van je rekening af te schrijven (voor niet-leden).

Bij deelname aan de Clinics krijg je een waardebon van SportBOXX voor een gratis footscan, loop- en kledingadvies, een paar Rogelli hardloopsokken en 15% korting op een paar hardloopschoenen.

LET OP: Je moet je zelf nog wel inschrijven voor het Drenthe Loopfestijn: www.drentheloopfestijn.nl

Inschrijfformulier Clinics