Clinics t.b.v. deelname 38e Drenthe loopfestijn 2023

Inschrijving voor de clinics om te trainen voor het 38e Drenthe Loopfestijn op zaterdag 27 mei 2023 in Klazienaveen.

Voor leden EN niet-leden van Loopgroep Klazienaveen worden clinics gegeven om mee te kunnen doen aan het Drenthe Loopfestijn. De clinics worden georganiseerd voor 2 doelgroepen:

  • 4 mijl hardlopen op het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen op 27 mei. Je wilt beginnen met hardlopen maar weet nog niet goed hoe, of je hebt vroeger hardgelopen maar moet weer van voren af aan beginnen. Dan is deze clinic geknipt voor jou en kun je stralen op 27 mei
  • 10 Kilometer of de halve marathon lopen op het Drenthe Loopfestijn op 27 mei. Voorwaarde om mee te doen aan deze clinic: Je kunt al 5 km hardlopen of minimaal een half uur achtereen hardlopen.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer word je vanaf zondag 5 maart in 12 weken klaargestoomd om jouw doel te bereiken.

Programma:

  • 4 mijl: De clinics ter voorbereiding op de 4 mijl worden gehouden op maandagavond om 19.00 uur en starten altijd vanaf de hardloopbaan van Loopgroep Klazienaveen aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. Daarnaast geeft de trainer je een opdracht die je zelf kunt uitvoeren. 
  • 10 kilometer / halve marathon: De trainingen vinden plaats op de reguliere trainingstijden op de zondagochtend, om 09:00 uur, en dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur en starten altijd vanaf de hardloopbaan van Loopgroep Klazienaveen aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. Op zondag 5 maart start de training om 09.00 uur. De locatie wordt van tevoren doorgegeven.

De trainingen duren 1 tot 1,5 uur.

Kosten:

  • De clinics zijn gratis. Zowel voor leden als voor niet-leden.

Overigens kun je voor € 7,50 per maand al lid worden van Loopgroep Klazienaveen.

LET OP: Je moet je zelf nog wel inschrijven voor het Drenthe Loopfestijn: www.drentheloopfestijn.nl

Inschrijfformulier Clinics