Trainers

René Spijkers

René Spijkers

Coördinator trainers

Ik ben René Spijkers, 58 jaar oud en woon in Nieuw Dordrecht. Mijn vrouw, zoon en ik zijn lid van Loopgroep Klazienaveen.
Zelf ben ik al jaren lid en nadat ik begeleider was bij trainingen ben ik in 2012 begonnen met de opleiding tot looptrainer. Ik geef met veel plezier 2 keer per week training aan een groep op dinsdag- en donderdagavond.
Ik wil mensen stimuleren en enthousiast maken voor de loopsport en ik vind het belangrijk dat eenieder op zijn eigen niveau een topprestatie kan leveren en daaraan veel plezier beleeft.

Tot gauw op de training.

René Vos

René Vos

Trainer

Ik ben René Vos, 56 jaar, getrouwd en heb 5 kinderen. Vanaf 2008 ben ik lid van Loopgroep Klazienaveen. Voordien heb ik altijd zelfstandig veel verschillende afstanden gelopen. Mijn favoriete afstand is de halve marathon.
Ik ben gediplomeerd loop- en trailrun-trainer. Loop dan ook het liefst op onverharde paden, vooral in het Bargerveen en het Oosterbos. Ook geef ik training aan de 10 kilometer en halve marathon groep.
De mensen binnen Loopgroep Klazienaveen voelen voor mij als één grote familie, waar plezier hebben voorop staat!

Ik hoop jullie binnenkort te zien op de hardloopbaan!

Ton Besselink

Ton Besselink

Trainer

HARDLOPEN > DAT IS GOED VOOR LICHAAM EN GEEST

Vanaf 1 juni 2020 geef ik op de maandagavond training aan beginnende lopers en aan lopers die om verschillende redenen het hardlopen weer oppakken. Zelf ben ik er ook een tijdje uit geweest, maar loop nu weer met heel veel plezier. In maart 2012 heb ik de cursus Looptrainer 3 in Drachten gedaan. In maart 2010 heb ik Loopgroep Nieuw Amsterdam/Veenoord opgericht en daar 8 jaar met veel plezier training gegeven. Ook heb ik bij de Sperwers in Emmen trainingen verzorgd aan asielzoekers. Ik ben al lang lid van de loopgroep (1992) en heb ik inmiddels 13 Europese City-marathons gelopen met mijn loopmaat.
Niet alleen hardlopen, maar ook wandelen is goed voor lichaam en geest. Samen of in groepsverband een momentje voor jezelf, dat vind je bij de trainers en lopers van loopgroep Klazienaveen!