Trainers

Ton Besselink

Ton Besselink

Trainer

HARDLOPEN > DAT IS GOED VOOR LICHAAM EN GEEST

Vanaf 1 juni 2020 geef ik op de maandagavond training aan beginnende lopers en aan lopers die om verschillende redenen het hardlopen weer oppakken. Zelf ben ik er ook een tijdje uit geweest, maar loop nu weer met heel veel plezier. In maart 2012 heb ik de cursus Looptrainer 3 in Drachten gedaan. In maart 2010 heb ik Loopgroep Nieuw Amsterdam/Veenoord opgericht en daar 8 jaar met veel plezier training gegeven. Ook heb ik bij de Sperwers in Emmen trainingen verzorgd aan asielzoekers. Ik ben al lang lid van de loopgroep (1992) en heb ik inmiddels 13 Europese City-marathons gelopen met mijn loopmaat.
Niet alleen hardlopen, maar ook wandelen is goed voor lichaam en geest. Samen of in groepsverband een momentje voor jezelf, dat vind je bij de trainers en lopers van loopgroep Klazienaveen!

Ellen Adema

Trainer

Sinds een aantal jaren geef ik met heel veel plezier trainingen aan de lopers van Loopgroep Klazienaveen. Ook geef ik regelmatig via Loopgroep Klazienaveen clinics aan leerlingen van de basisscholen van Klazienaveen.

Wina Harms

Trainer

Nadat ik enkele jaren geleden mijn trainerslicentie heb behaald geef ik training aan de lopers van Loopgroep Klazienaveen. Dit doe ik met veel plezier. Het is leuk om elke keer weer een leuke training te bedenken en te zien dat de lopers het leuk vinden.

Erik de Vries

Trainer

Vorig jaar heb ik mijn trainerslicentie gehaald en ben daarna als trainer bij Loopgroep Klazienaveen aan de slag gegaan. Met heel veel plezier begeleid ik de “snelle” lopers van de loopgroep. Ook verzorgen we als trainers bij toerbeurt een extra training op de zondagochtend.