Wandelgroep

 

De wandelgroep wandelt meestal op maandagavond vanaf de hardloopbaan “De Luna” door het Oosterbos, langs het Kwak-kanaal of een route door het dorp. Gemiddeld zijn er meestal 6 tot 10 wandelaars. Er is een groepsapp zodat men elkaar kan informeren aangaande route, wel of niet meedoen etc.
De wandelaars moeten goede verlichting of hesjes dragen als er in het donker gelopen wordt (eventueel zijn er hesjes bij de baan aanwezig).
Het is de bedoeling om ook af en toe naar een andere locatie te gaan om te wandelen of aan een wandelevenement mee te doen.

Hieronder staat een formulier voor opgave voor de wandelgroep. De contributie bedraagt € 2,50 per maand. Je kunt eerst vrijblijvend een maand mee wandelen om te kijken of het wat voor je is. Als je lid bent, ben je ook automatisch verzekerd tegen persoonlijk letsel, tijdens en via de kortste weg heen en terug van de wandeling, via de KNAU (Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie). Ook kun je deelnemen aan de verschillende activiteiten van Loopgroep Klazienaveen zoals familiedag, fiets-loop-proef tocht etc.
Wandelaars die zich bijvoorbeeld in maart opgeven zijn lid per 1 april.

Inschrijven wandelgroep: